المقادير
نص ك بطاطس مسلوقة نص سلقة ومبشورة
بيضة
2م ك بقدونس مفروم
ربع كوب رز مغسول ومطحون فى الخلاط
(او2 م ك دقيق و1 م ك نشا)
فصين توم مفروم مع قرن فلفل اخضر وياسلام لو كان حامى
2 م ك لبن
شوية بقسماط مطحون
الطريقة
نقلب كل المقادير مع بعض ماعدا البقسماطوهنلاقى خليط متماسك شوية
نحضر طبق مسلطح ونفرد عليه البقسماط وننزل بالملعقة شوية من الخليط وندحرجه بصوابعنا على البقسماط بدون ضغط
عليها الى ان تغطى بالبقسماط ونركنها برفق على جنب فى الطبق الى ان تنتهى الكمية ونتركها 10 دقايق
حتى يلتصق بيها البقسماط ونقليها فى زيت غزير وتقدم ساخنة وبالهنا والشفا
واحلى حاجة انها خفيفة جداااااااا ومتشربش زيت ومقرمشة من برة وطرية من جوه